Рекламирање

Поставите Ваш банер на неку од за то предвиђених локација. Све што је потребно је да контактирате нашу техничку подршку који ће Вас детаљније информисати око детаља.

Врсте банера

На нашем Порталу могуће је поставити једну од две врсте банера, а то су футер банери (на дну странице у футеру) и бочни банери (можете их приметити са десне стране страница међу којима су календар догађаја, архива, претрази продавнице и другим).

Димензије

Банери на нашим страницама су фиксних димензија и потребно је да нам доставите слику тих димензија у стандардном jpg формату. Футер банери су димензија 300х150px, док су бочни 300x120px, са прилагођеном густином записа који фајл не чини гломзним (<60KB). Осим у посебним захтевима не вршимо прилагођење банера па се банери других димензија неће ни разматрати.

Бесплатно постављање банера и линкова ка јаким сајтовима који су везани за српски национални интегритет и културу.

Квалитет израде

Банери које постављамо на Портал морају да задовоље високе стандарде квалитета израде, што се утврђује након достављања нашој техничкој подршци која врши оцењивање и процењује степен спремности објављивања. Молимо за поштовање и разумевање када је оцењивање у питању, оцена стручног тима је крајње објективна, па је потребно прилагодити банер високим квалитетима дизајна пратећи упутства професионалаца.

Технички тим потрала Гусле